Какие ошибки допускают при создании сайта

Які помилки допускають при створенні сайту

Спочатку треба розібратися, на яку тему необхідний сайт, з якими цілями його треба створити, з якими завданнями він повинен справлятися. Якщо планується займатися продажем товарів або послуг, варто зіставити їх вартість з витратами на сайт, зробити розрахунок періоду, протягом якого це все окупиться. Розробка проектів є дорогим заходом, коли мова йде про сайти високої якості.

Коли планується займатися продажем сірників оптовими партіями або роздрібною торгівлею, тоді про окупність сайту протягом найближчого періоду можна не думати. Тільки якщо вони не з платини виготовлені.
Адже сайт стане не тільки проектом, окупають витрати на його створення, а й принесе наявність постійного доходу. Однак це в значній мірі стане заслугою творців.

Є клієнти, які кажуть, що хочуть, щоб професіонали зайнялися створенням сайту, однак, не знають якого. Вважають, якщо є досвід, - вирішувати вам. Це не зовсім вірна позиція.

При зверненні до фахівців з метою зробити замовлення сайту, необхідно на паперовому аркуші скласти конкретний план для створення сайту. Будь-якому виконавцю потрібно знати про конкретному завданні, побажаннях в оформленні дизайну, функціях, які треба застосувати.

На жаль, близько ста відсотків людей не є телепатами. Тому, фахівці теж не можуть прочитати думки замовника. Навіть супер професіонали створять не настільки солідний ресурс, який хотілося б бачити.

рекомендація
До того як зробити замовлення сайту потрібно виділити більше часу для того, щоб знайти ідеї, які будуть цікавими. Варто відвідати сайт behance.net, на якому представлені дизайн-проекти знаменитих дизайнерів, подивитися кілька прикладів, показати їх фахівцям.

У чому треба розбиратися, щоб зробити замовлення сайту.
Сайти розробляють для цільової аудиторії, а не для власника.
Припустімо, що власник є клієнтом, і проект повинен сподобатися і йому. Замовляти сайт потрібно тільки для цільової аудиторії, адже саме вона буде приносити вам дохід.

Не варто думати про те, що творці можуть бути екстрасенсами
Розробникам відома їхня робота, але не робота замовника. Весь час треба говорити про власний бізнес, навіть коли про нього не запитали і не бажають слухати. Варто розповісти про специфіку організації, розповісти про те, яких результатів вдалося досягти фірмі за останній час, щоб реклама сайту пройшла якнайкраще. Потрібно змусити розробників приділити цьому більше уваги.

Технічна частина - це лише третина від усієї роботи.
Непогано, якщо у сайту відмінно розроблена технічна сторона. Але цього не достатньо. Сайти створюють, використовуючи підсумки різних експериментів. Мається на увазі аналіз маркетингу. Це необхідно, щоб сайт став хорошим інструментом продажів.

Для отримання прибутку треба мати поняття про ніші, де сайт повинен працювати, про конкурентів. Також варто знати багато факторів, які в основному впливають на пристрій структури проекту.
Варто пам'ятати, що краще робити замовлення сайту через веб-агентство, в якому задіяно багато різних фахівців, разом з аналітикою. Не потрібно бути скупим, заплатите повну ціну за послуги фірми, щоб отримати ресурс, який має високу конверсію. Це без сумніву виявиться вигіднішим, ніж заощадити і нічого не отримати натомість, - ні тлумачного сайту, ні конверсії.

Рекомендують писати технічне завдання в деталях
Коли відсутні всі технічні вимоги, звіт по сео з докладними описами будь-якої функції можна буде викинути в сміття. Навіть коли є технічне завдання, не зовсім повне, це вже буде шкодити взаємодії з розробниками і відіб'ється на сайті. Веб розробка має свою специфіку, і це необхідно розуміти.

Вимоги до сео можна скласти самим, якщо ви не фахівець
Не можна розробити самим ескізи до інтерфейсів. Це результат спільної роботи маркетологів, фахівців сео, дизайнерів, технічного фахівця, менеджера.
Складно займатися написанням технічного завдання, щоб економити на замовленні сайту. Краще займіться корисною справою, надавши розробку ТЗ фахівцям.

Потрібно зрозуміти, що людина, яка займається розробкою сайту, є головною ланкою в складі ланцюжка створення ресурсу. Тому, замовнику потрібно лише відповісти на основні питання, а далі все зроблять фахівці студії веб дизайну Махаон.

Обсудим ваш Проект?

Зробити замовлення

x
Неверный ввод

Неверный ввод

Пожалуйста, введите ваш E-mail адрес

Неверный ввод

Неверный ввод

Задати питання

x
Неверный ввод

Неверный ввод

Пожалуйста, введите ваш E-mail адрес

Неверный ввод

Неверный ввод