Влияние дизайнерских трендов  на оформление сайта

Вплив дизайнерських трендів на оформлення сайту

Успіх будь-яких сайтів залежить від оформлення дизайну. Тому треба спостерігати за появою нових трендів, розбиратися, якими інструментами тепер користуються в області будови сайтів, який вид сайту тепер застарів і залишився позаду. Загалом, при створенні веб-дизайну відбувається постійна зміна трендів. Їх вдосконалюють, модернізують. Що користувалося популярністю в період 2016-2017 років вже менш популярно в поточному році. З'явилися абсолютно нові фішки. Дизайнери або підприємці повинні знати про це, щоб підсумок створення проектів приніс не тільки бізнес-вигоду, а й сформувати репутацію компанії.

Не потрібно сумніватися в тому, що якщо намагатися враховувати тренди в веб-дизайні, то цільові відвідувачі це неодмінно оцінять. Більше стане постійних клієнтів. Студія веб дизайну Махаон може допомогти в цьому. Далі ми розповімо про тенденції, що застосовуються в оформленні веб дизайну поточного року.

Напрямок тенденцій в дизайні ресурсів 2018 року
Спершу, відкриття нових тенденцій в сфері дизайну ставилися до мобільних гаджетів. Лише в минулому році відбулося збільшення числа відвідин ресурсів на мобільниках, до цього їх дивилися на ноутбуках або комп'ютерах. Логічним стало оформлення дизайну саме для адаптивної версії проекту, і це стало важливим етапом розробки сайтів.

Не так давно адаптивна версія сайту мала обмеження в оформленні. Не було яскравих елементів, різних банерів повного формату і тригерів, так як дисплеї не мали такого розмаїття габаритів. Тепер, коли моделі смартфонів і планшетів роблять на більш високому рівні, коли система може розпізнати запит за допомогою голосу, відбулася поява голосових ботів, і рівень продуктивності гаджета в поєднанні з розмірами дисплея дають можливість включити в оформлення дизайну проекту абсолютно різні інструменти, і для розробників відкрилися додаткові можливості. Це вплинуло на створення сайту візитки і напрямки трендів в веб дизайні 2018 року.

Варто розглянути візуальні елементи і стилі, які стали відомими.

Блоки в нестандартному розташуванні
Зараз багато хто вважає, що класичне розташування блоків застаріло. З'явилися нові способи розміщення контенту. Варто спробувати структурувати інформацію за методом ламаної сітки, хаотично розмістивши блоки по всій сторінці. Така структура викличе більше інтересу, дасть можливість дотримуватися рамки стилю фірми навіть якщо компанія має вузьке спрямування.

Щоб застосувати цей варіант для розташування блоків, потрібно з великою увагою продумувати пристрій структури проекту. Треба пам'ятати, що люди читають зліва направо. Значить, всю важливу інформацію треба розмістити зліва.

Відео на повний екран
Хоч інформаційний контент і дає можливість оптимально розкрити сутність діяльності компанії і її гідності, відео на повний екран в якості реклами сайту здатне впоратися з цим ще краще. В першу чергу, відео для фону додасть оформлення дизайну проекту більше унікальності, сучасності. Це збільшить інтерес клієнтів, зробить сайт більш ефективним. Також відео здатні відобразити всю історію про компанію. Не має потреби переміщати сторінку донизу, щоб відшукати більше інформації, яка цікава.

Насправді поява фішки з відео повного формату як головного фону сталося давно. Ця деталь стала популярною, потім пішла. Вважали, що цим елементом можна не користуватися, так як його не підтримують мобільні пристрої, він багато важить. Тому сайт завантажується повільно. Однак, рівень продуктивності будь-якого гаджета з технічними можливостями оптимізації знову повернули відео для оформлення головного фону. Тепер відео нового формату знову знаходиться на лідируючих позиціях в створенні дизайну в період 2018 року.

Відео можна застосувати як відмінне доповнення для плоского дизайну.

Наявність геометричних форм з візерунками
Прекрасного результату можна досягти, змішуючи різні геометричні форми. Якщо правильно вибрати візерунки з формами це дасть можливість створити цілісну, привабливу композицію. Їй користувачі ресурсів дають йому дуже високий бал. Не звертаючи уваги на те, що технологія з 2D потроху продовжує здавати позиції, поступившись місцем 3D, використання аналогічних прийомів допоможе суттєво оновити концепцію в дизайні. Він виглядає сучасно, досить цікаво.

Застосування сінемаграфов, свіжих трендів в веб дизайні 2018 року.
Сінемаграфи зроблені у вигляді ілюстрацій, що мають часткову анімацію. Сінемаграфи стали досить новим і свіжим рішенням. Його треба неодмінно враховувати, розробляючи трендовий дизайн проекту. З їх допомогою зовнішній вигляд сторінки стає більш пікантним. Розкривається сутність проекту, сама пропозиція, яке закладено в проекті.

Зображення з анімацією
Якщо застосування сінемаграфов стало новинкою в сфері дизайну, то використання анімації перетворилося в класику, яка завжди залишається в моді. Аннімаціонние ефекти здатні оптимально захопити більше уваги,

Обсудим ваш Проект?

Зробити замовлення

x
Неверный ввод

Неверный ввод

Пожалуйста, введите ваш E-mail адрес

Неверный ввод

Неверный ввод

Задати питання

x
Неверный ввод

Неверный ввод

Пожалуйста, введите ваш E-mail адрес

Неверный ввод

Неверный ввод